Søg
  • Energy360

Hjemmeskole-frikvarter og øget energi

Jeg har de seneste dage bemærket, hvordan jeg i en presset hverdag med hjemmeskole og to virksomheder under pres i privaten, alligevel har momenter af ultimativt fokus, skøre ideer, passion og nytænkning.


Udover at styre min energi og hjerne i bevidstheden om, at det jeg har fokus på er det jeg får mere af, så er der sket noget andet.


Pludselig er det ikke bare legitimt at gå i haven og sjippe i 10 minutter eller lave skøre øvelser på trampolinen.


Næ, det er også en ´nødvendighed´ for junior skal have nogle at holde hjemme-skole-frikvarter med. Og det får mig til at huske, hvor vigtig fysisk bevægelse, afbræk fra PC´en, grin og latter er for mine arbejdsmæssige præstationer, i dialogen med mine kunder – i livet.


Måske det er værd at tænke over, hvordan jeg egentlig gerne vil indrette min arbejdsdag, hvad jeg skal ”optanke” i løbet af dagen for at levere bedst muligt, på alle de parametre jeg gerne vil.


Det kan være fysisk bevægelse, et øjeblik af stilhed og tjek af min egene menneskelige tilstand. Midt i alle dagens opgaver.


Blot lige lidt tanker til overvejelse om, hvad denne uventede corona-situation, bringer af muligheder for at genoverveje hvad jeg gerne vil have mere af eller mindre fremover, hvad jeg gerne vil have fokus på og hvad som er energigivere.

Er vi aktive mens vi lærer, huskes op til 80%, Når vi sidder stille og lytter, huskes ca 10%..Hvordan skal dit næste møde med dine medarbejdere, eller dig selv, være?
37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle