MENTALTRÆNING
HIGH PERFORMANCE

Om du er elite eller talent i sportens verden, topleder eller medarbejder, i sportens verden eller i forretningsverdenen

 så handler det om hvordan DU præsterer bedst og om hvilken balance og helhed DU ønsker! ​

High Performance er ikke en jagt på forretningsmæssige eller sportslige resultater og et liv i opskruet tempo. For at kunne præstere skal vi være i balance, kunne se helheder og fungere i livet – 360°.

Lad os se hinanden i øjnene, og hvis energien og et fælles commitment er til stede, så du og jeg kan arbejde fokuseret sammen om at finde energi-drivere og -drænere, indre værdier, styrker og kompetencer. 

 

Teori og praksis, erfaringer og oplevelser – masser af energi, (k)ærlige spark og store smil! Min alsidige baggrund, viden og erfaringer går hånd i hånd med en særlig intuition og fornemmelse for den enkeltes styrker og udfordringer.

Med respekt og ydmyghed afdækker jeg udgangspunkt og målsætning, styrker og udfordringer – uanset om vi er i erhvervslivet eller i sportens verden. Enkeltpersoner og teams har samme præmisser: Vi er alle forskellige, men høj individuel bevidsthed om evner, mål og ambitioner er altid afgørende for high performance – alene og fælles.

 

Vores forskellighed gør at vi kan udrette noget stort sammen.

 

Principperne gælder for enkeltpersoner, teams og grupper – erhvervsfolk og sportsfolk – talenter og meget erfarne. Sammen sætter vi fokus på dine mål, arbejder med dit mind-set, din passion og motivation, så du kan ændre de vaner og den adfærd som står i vejen for dig i hverdagen - og når du skal levere dit absolut bedste.

 

         

Mod og fokus giver smil, overskud og glæde i krop og sind!

I min coaching og mentaltræning spiller omgivelserne en afgørende rolle – dialogen tages meget gerne udendørs. Vi husker bedre og læringen er markant større, når alle 5 sanser aktiveres på én gang. Mærk vinden, duft græsset, se solen, smag kaffen, hør fuglene – så optager kroppen og sindet læring!

​​Træningsdagbøger og udviklingsplaner skaber resultater, helhed og balance i 4 dimensioner:

MENTALT

FYSISK

Socialt

SPIRITUELT

”Jeg tør sætte mig ned ved siden af dig, og støtte dig i valget om, hvilken vej rundt om træet der er den rette for dig!”

"Lisbeth har virkelig ramt mig, og gjort mig bevidst om hvor vigtig min mentale tilstand og energiniveau er for at jeg kan realisere de mål jeg har - både til træning og i konkurrence.  Jeg arbejder nu hver dag på at vælge min tilgang til de udfordringer der rammer mig, og har et langt højere udbytte af mine daglige træningsindsatser - og jeg forstår hvad der spænder ben for mig på de dårlige dage. Lisbeth har formået at læse mig som person, og bruger målrettet sin tro på mig, sin egen energi og erfaringer til at holde mig på sporet til både træning og i konkurrence"

Klient

Professionel triatlet

Skal jeg også hjælpe dig i mål? 

KONTAKT MIG HER

Eller book en gratis afklarende samtale med mig herunder, på et tidspunkt der passer i din og min kalender.